Din handlekurv er tom
02/02/2020
A-ligas nye gutter kunne starte livet med en kamp mot Old Lady, med Macarthur FC som avslutter en avtale om å få Juventus til Sydney for en glamour før sesongen.   Macarthur er fremdeles i de tidlige stadiene av å sette sammen sin innsettende tropp for neste sesong, men er allerede ute etter å komme med en øyeblikkelig uttalelse ved å lokke en av de største klubbene i verdensfotball, overskrevet av årstidens verdensspiller Cristiano Ronaldo, til Australia .   ..
25/11/2019
Byen Bergamo har ikke vært snill mot Juventus i nyere tid. Ja, Juve gikk inn i sitt avspark på lørdag ettermiddag mot Atalanta som ikke hadde tapt for dem i seriekamp siden 2001, men deres nyere historie har vært problematisk. De hadde bare vunnet en av sine fem turer til det som nå offisielt er kjent som Gewiss Stadium. Det siste av disse kampene var absolutt nedspranget av dette løpet, da Bianconeri ble slaktet 3-0 i Coppa Italia-kvartfinalen i januar, et spill som mer enn noe annet v..
31/10/2019
Cristiano Ronaldo reddet Juventus da straffen hans leverte en knapt fortjent 2-1 seier over Genoa på Allianz Stadium.   Juventus trengte å svare på Internazionales seier på Brescia 24 timer tidligere for å komme tilbake til topplasseringen og Leonardo Bonuccis 36-minutters header sendte dem ned på riktig vei.   Christian Kouames miskick lurte Juve-målvakt Gianluigi Buffon da Genoa utlignet fire minutter senere, men likevel avskjedigingen av Francesco Cassata e..
05/08/2019
Barcelona har fullført signeringen av Spanias Under-21 venstreback Junior Firpo på en femårskontrakt fra Real Betis mot et gebyr som kan stige til 27,5 millioner pund.   De spanske mesterne har inkludert en utkjøpsklausul på 183 millioner pund i den dominikanskfødte 22-åringens kontrakt.   Firpo var med i 29 kamper forrige sesong og var en del av Spanias U21-vinnende side i Europa i juni.   Barcelona signerte tidligere Frankrike-spissen Antoine Gr..
12/07/2019
Barcelona vil utløse Atletico Madrid videre Antoine Griezmanns 120 millioner euro frigjøringsklausul på fredag Barcelona 18/19 fotballdrakter med trykk.   De spanske mesterne "løser de endelige detaljene" og vil betale hele beløpet etter at Atletico Madrid nektet å forhandle, ifølge Luis F. Rojo på Marca.   Barcelona håper å få avtale raskt og ønsker å presentere Griezmann søndag før klubben begynner før sesongen trening på mandag.   Gri..
16/04/2019
Det er både oppsiktsvekkende og noe urettferdig, i hvilken grad Barcelona treffer langs en knivkanten på Camp Nou. Hvis de eliminerer Manchester United fra Champions League, enten ved krok, crook, en goalless draw eller en champagne fest med scintillating, inspirert fotball, vil de være omtrent tre gode forestillinger vekk fra deres tredje trofé Treble.   At deres motstandere tirsdag tilfeldigvis er Manchester United - ledet nå av Ole Gunnar Solskjaer, deres mytiske, ekstrao..
27/02/2019
De spanske gigantene kolliderer i back-to-back Clasicos denne uken, og den tidligere midtbanespilleren føler at argentinske er den eneste faktoren i Blaugrana's favør Lionel Messi er mannen som representerer den eneste forskjellen i kvalitet mellom Barcelona og Real Madrid, sier tidligere midtbanespiller Luis Milla.   De to sidene klarer seg for back-to-back Clasicos denne uken som de møtes for andre etappe av deres semifinale Copa del Rey, der de er bundet til 1-1, onsdag..
20/02/2019
Juventus, turin fotballklubb kjærlig kjent som The Old Lady, har listet € 175 millioner av gjeld på børsen i Dublin. Klubben, Alle som skyldes spille Atletico Madrid i Champions League onsdag kveld, tirsdag listet opp de fem år ikke-konvertible obligasjoner på Irish Stock Exchange, nå kjent som Euro Neste Dublin. Obligasjonene vil betale investorer en kupong på 3,375 prosent.   Juventus har flyttet til øke gjelden etter plasker tungt på spillere i sommer, inkludert..
08/11/2018
TURIN, Italia - Tre tanker fra J-stadionet som to forsinkede mål ga Man United en 2-1-vinning onsdag i Juventus.   1. Heroic United Stun Juve med sen kampback   Manchester United snudde klokken tilbake til 1999 ved å slå nederlag til seier mot Juventus med en dramatisk sen seier i Torino.   Juan Mata sin 86-minutters frispark og et eget Alex Sandro-mål i siste minutt ga Jose Mourinhos lag en avgjørende seier mot de italienske mesterne, som kunne se ..
07/10/2018
Det handler om fullbacks, men i dag handler det alltid om fullbacks. Fra et taktisk synspunkt er søndagsmøtet mellom Liverpool og Manchester City sannsynligvis avgjort av Trent Alexander-Arnold mot Aymeric Laporte og Andy Robertson mot Kyle Walker - og hvis ikke, vil det være fordi Pep Guardiola har valgt å ikke ta på den kampen. Jack Charltons observasjon etter verdensmesterskapet i 1994 at fullback hadde blitt den viktigste posisjonen på banen, virker klokere om dagen.   ..
23/09/2018
Barcelonas interesse for Lille vinger Nicolas Pepe har fotballdrakter Barn blitt avslørt av Ligue 1-klubbens president, Gerard Lopez.   Spurt om at Barca var opptatt av Elfenbenskysten internasjonal Pepe, sa Lopez, per RMC Sport: "Det er sant. Det er noen flotte klubber som er interessert i ham."   Lopez uttrykte også håp Pepe vil ikke bevege seg når som helst for tidlig: "Klubbene kontaktet oss direkte etter sommermarkedet for å finne frem veien. Jeg håpe..
10/09/2018
Arsenal har vært uten Ainsley Maitland-Niles, og de vil fortsette å være i uker, men selv når han kommer tilbake, hvor passer han?   Mange Arsenal fans der ute ville fortelle deg at det ikke er mange betalere de er mer begeistret for enn Ainsley Maitland-Niles. Han har mentaliteten til en veteran, men atletikken til noen, vel, hans alder.   Og med hvor begeistret Unai Emery var å jobbe med Maitland-Niles, etter at den rapporterte "dossier" han tok inn om den ung..
27/08/2018
Bayern München åpnet 2018-19 Bundesliga sesong på fredag ​​med en seier over Hoffenheim. Til tross for de tre poengene gikk ikke alt etter planen for de regerende mesterne. Like før halvtid forlot Kingsley Coman banen med en tilsynelatende alvorlig ankelskade.   Den vanskelige vingen ble tatt ned av en hensynsløs utfordring fra Hoffenheim-forsvareren Nico Schulz. Franskmannens venstre ankel ble tatt under hans markør, og resultatet var ødeleggende.   Iføl..
20/08/2018
Etter en vanskelig verdenscup var ny kaptein barcelona drakt, Lionel Messi, Barcelona tilbake til sitt beste på Camp Nou. Enkelt sagt, vant han kampen for vertene.   Han scoret to ganger, slo treverket to ganger og var den beste spilleren på banen med ganske litt avstand.   Ernesto Valverde beskrev ham som et genuis etter kampen Billige fotballdrakter Barn, Sergio Busquets kalte sitt frispark et "kunstverk" - og vi skjønte alle hvor mye vi har savnet å se ha..
01/08/2018
Portugals internasjonale er glade for å jobbe med den berømte treneren på sin nye klubb etter å ha blitt lovet av ros fra den argentinske   Gelson Martins ble oppfordret til å bli med Atletico Madrid etter at Diego Simeone identifiserte de "spesielle egenskapene" han kan bringe til laget.   Portugals internasjonale signerte en fem-årig avtale i forrige uke etter å ha sluttet sin kontrakt i krisetrykket Sporting CP.   Den 23-årige, som ble offisie..
05/04/2018
Bayern München gjorde det meste ut av flere lykke til å slå Sevilla og satte seg på kurs for Champions League-semifinalen.   De tyske gigantene falt bak en Pablo Sarabia-streik - Sevilla fremover hadde tidligere savnet en forgylt åpning - men de sloss tilbake for å tjene en 2-1-vinn takket være to massivt avbøyde mål.   Den første så Franck Riberys 38. minutt kors går inn av Jesus Navas og deretter Thiagoas andre halvdel header funnet baksiden av nettet v..
15/01/2018
Italiensk anklagere har nektet medierapporter om at de har åpnet en undersøkelse av om avtalen om å selge AC Milan til kinesiske investorer i fjor ble oppblåst for hvitvasking. "Som det står, er det ikke åpnet straffesaker angående salget av AC Milan," sa Francesco Greco, saksadvokat i Milano.   "Eventuelle opplysninger om en undersøkelse av Silvio Berlusconi er helt falske."   Imidlertid har den italienske daglige La Stampa nektet å trekke tilbake sin h..
27/11/2017
Mens i dette landet om betydningen av videobevis diskuteres Barcelona fotballdrakter med trykk, er fans av FC Barcelona minst etter introduksjonen av mållinjeteknologi, som brukes suksessfullt i Bundesliga siden 2015. Med denne teknikken kan FC Barcelona ha vunnet på søndag i Valencia, men endte toppspillet 1-1 (0-0).   Rodrigo hadde satt de besøkende fremover på Mestalla stadion på 60 minutter. Barça-forsvareren Jordi Alba (82 ') utlignet etter et glimrende pass fra ..
15/10/2017
Atletico Madrid pooperer et medlem av Bournemouths baksteam Billige Fotballdrakter, Dan Gonzalez, for å bli deres leder på den nye Estadio Wanda Metropolitano.   Anglo-spansk Gonzalez har gitt inn beskjed til Premier League-siden og forlater Madrid i de kommende ukene.   Gonzalez har jobbet under hovedmesteren Robin Wilcox på Vitality Stadium, hvor kirsebærene regelmessig mottar komplimenter fra å besøke ledere på spilleflaten.   Det betyr at..
14/09/2017
Barcelona forutsier at årlige inntekter vil ligge nær 900 millioner euro i denne sesongen, da de kommer nærmere til målet om å bli den første klubben for å bryte 1 milliard euro.   Den katalanske klubben annonserte en rekordinntekt på € 708 millioner for sesongen 2016-17 tidligere i år - 13 millioner euro høyere enn de hadde estimert på dette tidspunktet i fjor - som representerte en økning på nesten 88 millioner euro i forrige sesong.   President Jose..
23/11/2016
Neymar og Philippe Coutinho hver scoret som Brasil slo Argentina 3-0 i sin 2018 VM-kvalifiseringskamp.   Coutinho kjørte i et skudd for åpneren før Neymar, som kanskje har sluppet en straff for håndball tidligere, med spor i å øke ledelsen vertene.   Den besøkende og stjernespiller Lionel Messi kjempet for å gjøre et inntrykk og Paulinho lagt Brasils tredje. Billige Fotballdrakter Brasil   Argentina er nå på sjetteplass i 10-teamet søram..
26/10/2016
Hans Premier League måltørke spenner over seks måneder og 615 minutter av topp-flight fotball, men Daniel Sturridge er fortsatt fruktbar i EFL Cup, spesielt mot svekket opposisjon. Hans tally for Liverpool står nå på åtte mål på seks kamper i denne konkurransen etter at han slo i begge omganger mot Tottenham, bestemmer møtet i cupen siste to løpere opp (Billige Fotballdrakter 2016-2017). Hans dyktighet bidratt Jürgen Klopp team bli den første engelske klubben til å beseire Totte..
12/10/2016
De to siste Premier League-mesterne kan møte ved lunsjtid på lørdag, men spill ikke kommer mye større enn Liverpool v Manchester Utd. Englands mest   vellykkede klubbsidene fortsette sin rivalisering på Anfield mandag kveld fotball med Jürgen Klopp side ivrige etter å hevne Premier League Uniteds dobbel over dem sist   årstid. HENDERSON 14 Hjemmedraktsett   Begge sider kan plukke fra en rekke angripe talent, men spillets mest spennende konku..
29/09/2016
10) Edinson Cavani (Napoli og Uruguay) Fotballdrakter Hva i all verden er Manchester City og Chelsea venter på? Med 94 mål på 192 kamper siden han kom i Serie A for fem år siden, er den uruguayanske internasjonalt i   sin beste alder som en verdensklasse målscorer. Cavani er også gode nyheter på billettkontoret: først i Palermo, og deretter i Napoli den lidenskapelige fans svarte til hans bragder, Kjøpe Billge Fotballdrakter   swooning ved syne..
Lionel Messi Cristiano Ronaldo Neymar Jr Zlatan Ibrahimovic Luis Suarez Alexis Sanchez Mesut Ozil Wayne Rooney Bastian Schweinsteiger Memphis Depay Toni Kroos Gareth Bale James Rodriguez Karim Benzema Sergio Ramos Paul Pogba Kun Aguero Thomas Muller