Din handlekurv er tom

Brasil 3-0 Argentina vinn VM-kvalifiseringskamp

Neymar og Philippe Coutinho hver scoret som Brasil slo Argentina 3-0 i sin 2018 VM-kvalifiseringskamp.
 
Coutinho kjørte i et skudd for åpneren før Neymar, som kanskje har sluppet en straff for håndball tidligere, med spor i å øke ledelsen vertene.
 
Den besøkende og stjernespiller Lionel Messi kjempet for å gjøre et inntrykk og Paulinho lagt Brasils tredje. Billige Fotballdrakter Brasil
 
Argentina er nå på sjetteplass i 10-teamet søramerikanske kvalifiseringen gruppe, med de fire beste automatisk kvalifisering.
 
Den femte plassert land i gruppen vil gå inn i en play-off med Oceania gruppevinnere.
 
Argentina har 16 poeng fra 11 kamper, ett poeng drift av fjerdeplass Ecuador, men åtte bak ledende Brasil, som har 24 poeng.
 
"Når de treffer oss hardt, vi slet med å komme seg," sa Messi, som spiller sammen med Neymar på Barcelona.
 
"Vi er mer enn klar over at vi må endre mye. Av alle de dårlige poeng, er det gode som vi er avhengige av oss selv, men vi kan ikke være å gi bort noen flere poeng."
 
Alle lagene har sju kamper igjen, med neste runde av kamper på tirsdag når Brasil besøke Peru mens Argentina vert Colombia.
 
Brasil legenden Carlos Alberto, kaptein på 1970 World Cup-vinnende siden, har dødd i alderen 72. Billige Brasil Drakt
 
Han scoret ett av de største mål i VM-historien i 1970-finalen mot Italia, avrunding av en sublim lag farten med en kraftig lav finish.
 
Høyrebacken Alberto ble avkortet 53 ganger av Brasil og vant innenlandske titler med Fluminense og Santos, som han har gjort mer enn 400 opptredener.
 
Han døde i Rio de Janeiro etter et hjerteinfarkt.
 
1970 Brasil side som vant VM, som også inneholdt storheter Pele, Jairzinho, Tostao og Rivelino, regnes av mange som den beste i historien.
 
Alberto ble kåret i verden team av det 20. århundre i 1998 og Fifa 100 for de største levende spillere i 2004. Billige Fotballdrakter Brasil Drakt
 
Etter endt spillerkarriere i Nord-Amerika med New York Cosmos, klarte han 13 klubber og Oman og Aserbajdsjan.
 
Han vant 1983 brasilianske Championship med Flamengo og avsluttet sin trenerkarriere med Aserbajdsjan i 2005.