Din handlekurv er tom

Betingelser

Hvordan vi bruker den?

Vårt primære mål med å samle informasjon fra deg er å gi deg en effektiv og tilpasset opplevelse når du bruker våre tjenester. Dette gir oss muligheten til å forbedre din online shopping opplevelse, ved å tilby produkter og tjenester som dekker dine behov, og gjør din bruk av nettstedet vårt mer tilfredsstillende. Vi bruker informasjonen i en rekke måter. For eksempel utfører vi interne undersøkelser om våre brukeres demografi, interesser og bruk av nettstedet, for å bedre forstå og service du. Vi kan også bruke informasjonen til å levere informasjon til deg at i noen tilfeller er målrettet mot dine interesser.


Hvordan vi beskytter din informasjon Do?

Vår nettside bruker industristandard teknologi og arbeidet for å sikre konfidensialitet av dine personopplysninger. Disse inkluderer sikre servere og brannmurer. Alle brukerdata vi innhenter er beskyttet mot uautorisert tilgang. Bare autoriserte ansatte som trenger informasjon for å utføre en bestemt jobb får tilgang til denne informasjonen.


Bestill Aksept

Vær oppmerksom på at det kan være enkelte bestillinger at vi ikke kan akseptere og må avbryte. Vi forbeholder oss retten til, etter eget forgodtbefinnende avslå eller annullere enhver ordre eller annen grunn. Noen situasjoner som kan resultere i bestillingen blir kansellert inneholde begrensninger på antall tilgjengelige for kjøp, unøyaktigheter eller feil i produktet eller prisinformasjon, eller problemer identifisert av våre unngåelse avdeling kreditt og svindel. Vi kan også kreve ytterligere kontroller eller informasjon før akseptere hvilken som helst rekkefølge. Vi vil kontakte deg dersom hele eller deler av bestillingen din er kansellert, eller hvis ytterligere informasjon er nødvendig for å akseptere bestillingen.


Force Majeure

Selgerne skal ikke holdes ansvarlig for forsinkelsen i forsendelsen eller ikke-levering av varene på grunn av krig, jordskjelv, alvorlig flom, brann og andre Force majeure årsaker avtalt av begge parter. Imidlertid skal Sellers gi råd til kjøpere av fax / telex, umiddelbart av en slik forekomst og innen fjorten dager etterpå, skal sende med flypost til kjøperne for deres aksept et sertifikat utstedt av vedkommende myndigheter på stedet der ulykken inntreffer som bevis derav . Under slike omstendigheter Sellers, men er fortsatt forpliktet til å treffe alle nødvendige tiltak for å fremskynde levering av varene. Ved for sen levering overstiger ti uker skal Kjøpere har rett til å kansellere denne kontrakten.


General

Denne Avtalen utgjør den fullstendige avtalen mellom partene og erstatter alle tidligere avtaler og representasjoner mellom dem. Overskrifter som brukes i disse vilkårene for bruk er kun for referanse og på ingen måte definere eller begrense omfanget av seksjonen. Hvis noen bestemmelse i denne avtalen viser seg å være umulig å håndheve en eller annen grunn, skal slik bestemmelse reformeres bare i den grad det er nødvendig å gjøre det håndheves og de andre vilkårene i denne avtalen skal være i full kraft og effekt. Konkursen i selskapet til å handle med hensyn til brudd på denne avtalen av deg eller andre utgjør ikke en fraskrivelse og skal ikke begrense selskapets rettigheter med hensyn til slike brudd eller eventuelle påfølgende brudd.