Din handlekurv er tom

Simeone sier at jeg har spesielle egenskaper, sier Atletico, ny

Portugals internasjonale er glade for å jobbe med den berømte treneren på sin nye klubb etter å ha blitt lovet av ros fra den argentinske
 
Gelson Martins ble oppfordret til å bli med Atletico Madrid etter at Diego Simeone identifiserte de "spesielle egenskapene" han kan bringe til laget.
 
Portugals internasjonale signerte en fem-årig avtale i forrige uke etter å ha sluttet sin kontrakt i krisetrykket Sporting CP.
 
Den 23-årige, som ble offisielt presentert på Wanda Metropolitano tirsdag fotballdrakter Barn, er spent på å komme seg til jobb under sin nye sjef.
 
"Trenerens melding var veldig viktig for meg, og han sa at jeg kunne legge til verdi for laget," fortalte han journalister. "Alle spillerne er veldig gode, men treneren synes jeg har spesielle egenskaper og derfor kom jeg.
 
"Siden jeg ankom, har jeg jobbet veldig hardt og med kvalitet, og det vil hjelpe meg på den måten jeg spiller, derfor er jeg veldig glad for å jobbe med Simeone."
 
Klubbpresident Enrique Cerezo håper Gelson kan bli en "legend" på klubben, akkurat som landsmenn Tiago Mendes og Simao, som hadde stor suksess med Atletico i det siste tiåret.
 
"Vi signerer en fotballspiller som til tross for sin ungdom allerede har stor erfaring," sa Cerezo.
 
"Her har portugisiske spillere blitt legender, og vi er sikre på at du vil gi alt for disse fargene."