Din handlekurv er tom

Paul Pogba underwhelms, men Man United griper heldig senvinning

TURIN, Italia - Tre tanker fra J-stadionet som to forsinkede mål ga Man United en 2-1-vinning onsdag i Juventus.
 
1. Heroic United Stun Juve med sen kampback
 
Manchester United snudde klokken tilbake til 1999 ved å slå nederlag til seier mot Juventus med en dramatisk sen seier i Torino.
 
Juan Mata sin 86-minutters frispark og et eget Alex Sandro-mål i siste minutt ga Jose Mourinhos lag en avgjørende seier mot de italienske mesterne, som kunne se United kvalifisere seg til Champions League-utholdningsfasen med en hjemme seier mot Young Boys senere denne måneden .
 
Nineteen år etter at Sir Alex Fergusons Treble-vinnere vendte om et 2-0-underskudd for å vinne 3-2 i Torino, viste Mourinhos menn lignende kampanje for å vinne dette spillet. Det viste seg å være tapt etter at Cristiano Ronaldo, som ble holdt stille av United for flertallet av spillet, gjorde sitt en avgjørende bidrag da han i 65. minutt volleyte Leonardo Bonucci sin lange pasning utover målvakt David De Gea for å registrere sin første Champions League Målet for sesongen.
 
Målet så ut til å være nok til å vinne kampen og sikre toppspill og kvalifisering for knockout-stadiene, med to spill til overs for Massimiliano Allegrias lag. Men Mata traff United nivå med frisparket før Sandro bunte i Ashley Youngs sene, svingende sett.
 
United hadde vært uheldig å falle bak Ronaldo mål, og en uavgjort ville ha vært et mer rettferdig resultat på natten. Likevel med Juve vertskap Valencia senere denne måneden, vil en seier for italienerne kombinert med en United seier mot Young Boys på Old Trafford sikre at begge klubbene gjør det til 16-runde.
 
2. Sanchez sier at hans sak skal spille gjennom midten
 
Alexis Sanchez har vært en stor skuffelse i en Manchester United-skjorte siden han ankom fra Arsenal i januar, med ikke engang hans mest kjære supporter kunne foreslå noe annet. Men ett argument i Chiles internasjonale forsvar er at han ikke har fått muligheten til å spille på sin beste posisjon av Mourinho.
 
Mourinho har konsekvent sittende fast med Romelu Lukaku som sin midtvei, og valgte i stedet å bruke Sanchez ut bredt, men med Lukaku skadet ble Sanchez gitt sin sjanse gjennom midten mot Juventus, og han imponerte. Det var til tider klart at hans selvtillit fortsatt er lavt: Tross alt gikk han inn i onsdagens kamp, ​​og han hadde bare scoret fire ganger i 27 kamper, og hans fremtoninger denne sesongen har vært sporadiske i beste fall.
 
Men Sanchez tilbyr helt forskjellige kvaliteter til Lukaku, og de var på show i Torino. Lukaku er endimensjonal, en klassisk angriper i den forstand at hans første tanke alltid er å lede etter mål. Sanchez, i mellomtiden, er mer forberedt på å vurdere sine muligheter, holde opp ballen og bringe lagkamerater i spill. Det var mer en tråd mellom Uniteds angripende spillere mot Juve enn det er når Lukaku spiller.
 
Lukaku's skade betyr at han er tvil om søndagens tur til Manchester City, så Sanchez kan få en annen utflukt på Etihad. Han trenger fortsatt å skarpne treningen og intensiteten, men hvis han får spilletiden, kan Sanchez fortsatt være den store spilleren Mourinho ventet at han skulle være da han signerte ham.
 
3. Pogba går sakte tilbake "hjemme"
 
Paul Pogba ønsket virkelig å eie scenen tilbake på sin gamle turf med United mot Juventus, men han gikk bort igjen onsdag kveld.
 
Etter å ha snakket hahaust i premassekonferansen om hans form, lykke og Uniteds muligheter til å vinne et stort trofé, ble Pogba applaudert tilbake til Torino av Juventus-fansen før kampen. Men to år etter å ha forlatt en 89 millioner pund til United, begrunnet Pogba seg lite for hans avgift eller at Juve-fansen lengtes etter å komme tilbake.
 
Dette var Pogba på en av hans dårlige dager. Han klarte ikke å spore Juventus-løpere, og han var dårlig i besittelse. Han burde virkelig ha nærmet seg spillet bestemt til å vise sine gamle fans hva de manglet, men han ble simpelthen slått opp Juves midtbane av Miralem Pjanic, Sami Khedira og Rodrigo Bentancur.
 
Pogba har talent, det er uten tvil. Han har vunnet store æresbevisninger for klubben og landet og kan være en spillveksler, men feiler for ofte å levere. Hans sene involvering i Sandros egen målvinner for United var ikke nok til å få Pogba til å skille seg ut.
 
Det er på netter som disse at Pogba burde kreve å være sentrum for oppmerksomhet, men han var en del av spilleren igjen.