Din handlekurv er tom

Messi er forskjellen mellom Barcelona og Real Madrid - Luis Mill

De spanske gigantene kolliderer i back-to-back Clasicos denne uken, og den tidligere midtbanespilleren føler at argentinske er den eneste faktoren i Blaugrana's favør
Lionel Messi er mannen som representerer den eneste forskjellen i kvalitet mellom Barcelona og Real Madrid, sier tidligere midtbanespiller Luis Milla.
 
De to sidene klarer seg for back-to-back Clasicos denne uken som de møtes for andre etappe av deres semifinale Copa del Rey, der de er bundet til 1-1, onsdag og deretter i La Liga på lørdag .
 
Madrid har vunnet åtte av sine siste 10 kamper i alle konkurranser som de ser ut til å ha gjenvunnet sammenheng etter tidlig sesongkamp i kjølvannet av sin tidligere stjerne Cristiano Ronaldos sommerflyttning til Juventus og avgang av trener Julen Lopetegui.
 
Og mens Messi-ledet Barca har en komfortabel ledelse på toppen av La Liga, har de trukket fire og mistet en av sine 10 siste i alle konkurranser.
 
Men Milla mener at selv om det ikke er noen favoritter som går inn i sammenstøt barcelona drakt, er Barcas toppscorer den største forskjellen mellom de to sidene.
 
"Jeg tror ikke det er en favoritt, selv om en side kommer inn i den i bedre form enn den andre," sa Milla, som representerte begge klubber, til Goal.
 
"Den eneste betydelige forskjellen jeg ser mellom begge lagene er Messi, men de er generelt spill uten favoritter.
 
"Hjemmets sider kan ha en liten fordel på grunn av sine fans, men jeg ser ikke en klar favoritt. Madrid er under mye press, så du vet ikke hva som vil skje.
 
"Madrid så bra ut på Camp Nou og Wanda Metropolitano [mot Atletico Madrid], men da begynte de å skjule tvil. Kanskje de tenkte på Clasicos og andre ting som skulle komme. De kunne ikke ha betalt nok oppmerksomhet i kampene mot Girona og Levante.
 
"Det gode med Barcelona er Messi, han kan ubalanse noen, og Gerard Pique og Marc-Andre ter Stegen spiller på et godt nivå. Likevel er det en følelse at begge lagene må forbedre kollektivt hvis de ønsker å vinne Champions League - ingen av dem har sjanse hvis de ikke gjør det. "
 
Madrid vil se på sin egen toppscorer, Karim Benzema, for å gjøre forskjellen mot sine rivaler. Franskmannen har scoret 20 mål i 40 kamper denne sesongen, og Milla mener han er blomstrende på grunn av Ronaldo's fravær.