Din handlekurv er tom

Macarthur FC snakker om debut av sesongen med Juventus-vennlig

A-ligas nye gutter kunne starte livet med en kamp mot Old Lady, med Macarthur FC som avslutter en avtale om å få Juventus til Sydney for en glamour før sesongen.
 
Macarthur er fremdeles i de tidlige stadiene av å sette sammen sin innsettende tropp for neste sesong, men er allerede ute etter å komme med en øyeblikkelig uttalelse ved å lokke en av de største klubbene i verdensfotball, overskrevet av årstidens verdensspiller Cristiano Ronaldo, til Australia .
 
Kilder involvert i forhandlingene antyder en avtale om å bringe de italienske mesterne til Australia i enten den siste uken i juli eller den første uken i august er nær, med Macarthur som nå trenger å finne et passende sted i Sydney for å være vertskap for kampen og håper å fullføre statens regjering finansiering.
 
Kildene antyder at promotørene og Macarthur har oppnådd en prinsipiell avtale med Bianconeri om en engangs vennskap og en tilhørende Juventus 'legender'-kamp som skal spilles på Campbelltown Stadium.
 
Skulle en avtale oppnådd, ville det være Juventus 'første besøk i Australia siden 2016 International Champions Cup i Melbourne, og først i Sydney på seks år spilte de A-League All Stars på ANZ Stadium i august 2014. De trakk 56 000 til Olympic Park den dagen, men potensielt kunne tiltrekke seg et enda større oppmøte i 2020 etter å ha vunnet fem italienske titler siden og signert Ronaldo, en av verdens mest anerkjente idrettsutøvere.
 
Lokalet for det foreslåtte vennskapet er imidlertid ennå ikke avgjort, med ANZ Stadium som skal renoveres i begynnelsen av juli i år.
 
Kilder med kjennskap til forhandlingene antyder at det har vært et press for at kampen skal spilles på ANZ Stadium på 83 000 kapasitet i slutten av juli, noe som ville nødvendiggjøre en utsettelse av oppstarten av renoveringen i løpet av noen uker. Alternativet er en tidlig august-armatur på Bankwest Stadium, som ikke vil imøtekomme etterspørselen gitt kapasiteten bare 30.000.
 
Fra og med fredag ​​hadde ikke statlige myndigheter planer om å utsette renoveringen til ANZ Stadium, som stenger for ombygging 27. juni. Dette ville forlate Bankwest Stadium som det eneste mulige spillestedet, og Juventus-anlegget måtte komme inn på det som allerede er et travelt tidsplan på stadion med NRL-kamper spilt 1. august og 8. august.
 
Mangel på egnede arenaer i Sydney ville ikke hindre Juventus i å turnere i Australia, men de italienske mesterne vurderer også å spille Perth Glory på Optus Stadium i pre-sesongen.
 
I november kunngjorde Perth Glory-eier Tony Sage at klubben hans hadde vært involvert i samtaler for å bringe de italienske gigantene til Vest-Australia, en stopper før sesongen som har vært en hit med europeiske klubber de siste årene, med Chelsea og Manchester United som spilte vennskapskamper i Perth i fjor.
 
"Vi har laget en fantastisk videoinvitasjonslag til Perth som vi har sendt, det var med Manchester United, Grand Final og Chelsea pakket sammen med ting om Perth," sa Sage til Football Nation Radio i november.
 
"Vi har også brukt den videoen for å lokke Juventus, og det ser ut som om de kommer hit i august 2020 med Ronaldo, så det er etter euroene neste år. Det jobbet med Juventus, forhåpentligvis får vi det blekket sent i løpet av neste uke, og vi kan offisielt kunngjøre at de kommer ut, så vi prøver å slå over vekten her. "
 
Som en del av Macarthur-forslaget skal Juventus få frem et legender-team med tidligere stjernespillere for å møte et urfolk All Stars-lag på Campbelltown Stadium. Juve legender-teamet kan omfatte Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, David Trezegeut og Ciro Ferrara for å spille et urfolk All Stars-team tilknyttet Charles Perkins Soccer Academy drevet av Macarthur FC og coachet av tidligere Socceroos 'trener, Frank Farina.