Din handlekurv er tom

Lille Reveal Barcelona Interesse i Nicolas Pepe Amid Overfør Ryk

Barcelonas interesse for Lille vinger Nicolas Pepe har fotballdrakter Barn blitt avslørt av Ligue 1-klubbens president, Gerard Lopez.
 
Spurt om at Barca var opptatt av Elfenbenskysten internasjonal Pepe, sa Lopez, per RMC Sport: "Det er sant. Det er noen flotte klubber som er interessert i ham."
 
Lopez uttrykte også håp Pepe vil ikke bevege seg når som helst for tidlig: "Klubbene kontaktet oss direkte etter sommermarkedet for å finne frem veien. Jeg håper han blir minst en sesong."
 
Barca kommer sannsynligvis å være på saken etter at Taylor kalt La Ligas giganter "en klubb som regelmessig speider den franske første divisjonen."
 
Likevel kan Blaugrana forvente å møte konkurranse om den 23 år gamle Pepe Barcelona 18/19 fotballdrakter med trykk. Interesse er allerede brygging blant fremtredende medlemmer av Englands toppflyt.
 
Arsenal er blant de interesserte, per Le10 Sport. Han merket også hvordan Telefoot har kastet Manchester Uniteds navn i hatten.
 
Å ha en trio av Europas beste klubber på hans sak er en refleksjon av Pepes imponerende utvikling på Lille. Barcas tekniske sekretær, Eric Abidal, mener at muligheten for å signere den begavede angriperen er "veldig, veldig interessant", per Mundo Deportivo.
 
Det er ingen tvil om at Pepes talenter er spennende. Han har gjort en fantastisk start på sesongen, scorer fire ganger og gir tre assists i Ligue 1, samtidig som han finner nettet i Coupe de France.