Din handlekurv er tom

Juventus scorer € 175m Dublin gjeld notering

Juventus, turin fotballklubb kjærlig kjent som The Old Lady, har listet € 175 millioner av gjeld på børsen i Dublin.
Klubben, Alle som skyldes spille Atletico Madrid i Champions League onsdag kveld, tirsdag listet opp de fem år ikke-konvertible obligasjoner på Irish Stock Exchange, nå kjent som Euro Neste Dublin. Obligasjonene vil betale investorer en kupong på 3,375 prosent.
 
Juventus har flyttet til øke gjelden etter plasker tungt på spillere i sommer, inkludert antatt € 110 millioner kjøp av Cristiano Ronaldo.
 
Prospektet for gjelden utsteder detaljer om Juventus finansielle stilling. Det sier det Økt netto investering av € 220 millioner i løpet av sommeren overgangsvinduet, Når det derfor brukt mer enn € 100 millioner på nye forsvarere ,: som italiensk trofaste Leonardo Bonucci.
 
De dokumenter som er sendt med Euro Neste Dublin Så skissere Juventus transaksjoner i den siste vinteren overgangsvinduet, som stengte i slutten av januar.
 
Det inkluderer finansielle detaljer av den foreslåtte kjøp av Aaron Ramsey fra Arsenal, Som agenter koste avgifter på € 3,7 millioner, samt overføring av Gonzalo Higuain til Chelsea for et lån på € 18 millioner, eller en full buyout for € 36 millioner ,
 
Klubben tapte 19 millioner euro i fjor, dokumentene sier.
Børset sa hva som var "begeistret" for å ønske Juventus velkommen. Den irske børsen anses som et ledende reisemål for notering av bedriftsgjeld.