Din handlekurv er tom

Hvor vil Ainsley Maitland-Niles passe på hans retur

Arsenal har vært uten Ainsley Maitland-Niles, og de vil fortsette å være i uker, men selv når han kommer tilbake, hvor passer han?
 
Mange Arsenal fans der ute ville fortelle deg at det ikke er mange betalere de er mer begeistret for enn Ainsley Maitland-Niles. Han har mentaliteten til en veteran, men atletikken til noen, vel, hans alder.
 
Og med hvor begeistret Unai Emery var å jobbe med Maitland-Niles, etter at den rapporterte "dossier" han tok inn om den unge englænderen, vokste denne forventningen bare ut.
 
Derfor sugde det rett da Maitland-Niles fikk en benbrudd bare 35 minutter i sesongen. Han spilte leftback på den tiden, med alle andre muligheter som var skadet, som går imot ideen om at han endelig ville få sitt skudd på midtbanen, men det er forbannelsen til å være en utrolig talentfull ung mann.
 
Nå, med skaden som slår om midtveispunktet, da returet er foreløpig planlagt i midten av slutten av oktober, må vi begynne å spørre hvor Maitland-Niles skal passe når han kommer tilbake. Fordi som det står, begynner klubben å finne sin fot uten ham, og det kan gjøre det litt vanskelig for en ung fyr å finne veien, når en ny leder setter endelig i gang.
 
Begge de to midtbanespillerne har en rolle å spille, og det er ingen grunn til å forvente at et annet navn er nødvendig. Som er et problem når du er Ainsley Maitland-Niles, og du er et annet navn. Et annet navn som har tjent rett til en stund i midtbanen.
 
Når det er sagt, var fullback-spotten han fyllte på, ikke akkurat der heller. Unødvendig å si, jeg vil heller se Maitland-Niles som strekker seg over bena mer enn Nacho Monreal, og trudjer seg mot erstatning, men som det står ser jeg ikke Emery som stikker Maitland-Niles der inne når han kommer tilbake. Men det er bare meg, jeg er ikke Emery.