Din handlekurv er tom

Cristiano Ronaldo reddet Juventus da Real Madrid slo fem

Cristiano Ronaldo reddet Juventus da straffen hans leverte en knapt fortjent 2-1 seier over Genoa på Allianz Stadium.
 
Juventus trengte å svare på Internazionales seier på Brescia 24 timer tidligere for å komme tilbake til topplasseringen og Leonardo Bonuccis 36-minutters header sendte dem ned på riktig vei.
 
Christian Kouames miskick lurte Juve-målvakt Gianluigi Buffon da Genoa utlignet fire minutter senere, men likevel avskjedigingen av Francesco Cassata etter halvtid ga vertene overtaket igjen. De kunne ikke få personellfordelen til å telle og mistet den da erstatter Adrien Rabiot så rødt i det 86. minutt.
 
Ronaldo var offside da han satte ballen i nettet dypt i stopptid - men likevel ble han deretter fanget av Antonio Sanabria i boksen og gjorde ingen feil med straffen sin, og sparte Juves rødme.
 
Atalanta holdt topp-tre-rivalene Napoli på armlengdes lengde ved å tvinge en 2-2 uavgjort på Stadio San Paolo. Nikola Maksimovics mål fra det 16. minutt fra et José Callejón-kors bragte for kort tid Napoli til en andel av tredjeplassen med sine i form, men Remo Freuler utlignet like før halvtid.
 
Arkadiusz Milik, som hadde truffet et innlegg midtveis i første omgang, gjenopprettet Napolis ledelse ved å rulle hjem en Fabian Ruiz gjennom ballen i det 72. minutt. Josip Ilicic slo imidlertid offsidefellen for å utligne fire minutter fra tiden, og slobeneren ble deretter nektet en vinner i stoppetid.
 
I Spania feide Real Madrid forbi bunnklubben Leganés 5-0 på Santiago Bernabéu for å holde presset på La Liga-lederne Barcelona. Real, slått 1-0 på Real Mallorca i sin siste liga-utflukt - tok bare syv minutter å åpne scoringen gjennom den brasilianske spissen Rodrygo. Den tyske midtbanespilleren Toni Kroos snudde snart et sekund hjem på nærmeste stolpe.
 
I det 24. minutt scoret Sergio Ramos en straffe ved det andre forsøket etter at hans første spark var reddet av Juan Soriano, som ble styrt av VAR for å ha vært utenfor hans linje. Karim Benzema fikk endelig et fortjent mål da han omgjort en straffe med 20 minutter igjen.
 
Innbytter Luka Jovic scoret sitt første ligamål siden et sommerpenger fra Eintracht Frankfurt da han satte kurs på bakerste stolpe under stopptid. Real stengte seg opp til et poeng av ledere Barcelona, ​​idet begge klubber nå hadde spilt 10 kamper.
 
Valencia kjempet tilbake for å trekke 1-1 mot Sevilla på Mestalla. Lucas Ocampos hadde gitt gjestene ledelsen i stoppetid for første halvår. Los Che trodde de hadde utlignet på 75 minutter, bare for Manu Vallejo å se at innsatsen hans ble utelukket av et offsideflagg. Stipendiat Ruben Sobrino sørget imidlertid for et poeng med 10 minutter igjen da han headet hjem fra et frispark.