Din handlekurv er tom

Bayern München vil ikke signere en annen vinge med Kingsley Coma

Bayern München åpnet 2018-19 Bundesliga sesong på fredag ​​med en seier over Hoffenheim. Til tross for de tre poengene gikk ikke alt etter planen for de regerende mesterne. Like før halvtid forlot Kingsley Coman banen med en tilsynelatende alvorlig ankelskade.
 
Den vanskelige vingen ble tatt ned av en hensynsløs utfordring fra Hoffenheim-forsvareren Nico Schulz. Franskmannens venstre ankel ble tatt under hans markør, og resultatet var ødeleggende.
 
Ifølge en offisiell uttalelse fra klubben, fikk Coman en ligament-tåre i ankelen hans, den samme skaden som holdt sin side for en stor del av forrige sesong. Bayerns administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge bekreftet også detaljene i spillerens skade, og forklarer at han må gjennomgå operasjon for å hjelpe hans gjenoppretting.
 
Comans skade er et reelt slag for bayerserne, som forventer gode ting fra den unge franskmannen. Han var en av de mest spennende spillerne som gikk inn i denne sesongen, og kunne selv vært satt for en breakout sesong. Ikke bare er denne skaden ødeleggende for Comans spirende karriere, men også for Bayern München.
 
Bavarianerne er nå igjen med bare tre sanne vinger i deres ranger; Alphonso Davies kan ikke bli med i klubben til januar.
 
Til tross for deres tilsynelatende mangel på sanne vingere, vil Bayern ikke vende seg til overføringsmarkedet for å finne en innsats for den skadede Coman, ifølge Sport Bild reporter Tobias Altschaffl. Klubben vil i stedet holde fast med Robben fotballdrakter Barn, Ribery, Gnabry og spille andre - Muller, James, Goretzka - som widemen.
 
Heldigvis kommer Comans skade rett i begynnelsen av sesongen, i stedet for mot de senere stadiene. Bayerns nåværende korps av spillere bør være nok til å se dem gjennom de tre eller så månedene uten franskmannen.