Din handlekurv er tom

Bayern München rally forbi Sevilla med to bortemål i UCL kvartal

Bayern München gjorde det meste ut av flere lykke til å slå Sevilla og satte seg på kurs for Champions League-semifinalen.
 
De tyske gigantene falt bak en Pablo Sarabia-streik - Sevilla fremover hadde tidligere savnet en forgylt åpning - men de sloss tilbake for å tjene en 2-1-vinn takket være to massivt avbøyde mål.
 
Den første så Franck Riberys 38. minutt kors går inn av Jesus Navas og deretter Thiagoas andre halvdel header funnet baksiden av nettet via Sergio Escudero.
 
Bayern, som gikk opp gjennom tannhjulet etter å ha vært nest beste for åpningen i 45 minutter, vil nå ha lyst på at de er ferdige på returmøtet på Allianz Arena, der de har vunnet 21 av de 22 siste hjemmekampene i Europa.
 
De to lagene kom inn i kampen på baksiden av kontrasterende formuer i helgen.
 
Sevilla ledet 2-0 mot all-erobrer Barcelona - ubeseiret i La Liga i et år - med bare to minutter igjen, men måtte slå seg ned, mens Bayern steamrolled arch rivals Borussia Dortmund 6-0 for å ta et stort skritt mot en annen Bundesliga tittel.
 
Sarabia savnet Barca-sammenstøt gjennom suspensjon, men han kom tilbake til Sevilla-startlinjen og var midt på de to viktigste snakkene i åpningshalvåret.
 
Den første så ham på en eller annen måte fortsette å savne det som så ut til et bestemt mål i det 20. minutt, sidefoten bredt fra 12 meter ut med bare Sven Ulreich å slå.
 
Den 25 år gamle gjorde forandringer for den missen 12 minutter senere, men da han slynget Sevilla foran.
 
Den venstrefodede fremover, som tidligere hadde ført en dykking, parret ut av Ulreich med en lang rekkevidde innsats, kom foran Juan Bernat ved lengre stolpe for å kontrollere Escuderos kors før han brann hjem.
 
Bernat appellerte til håndball av Sevilla-mannen, men målet stod.
 
Bayerns problemer syntes å øke like etter at de mistet midtveis dynamo Arturo Vidal til skade, men innen to minutter etter avreise var Bayern nivå - med erstatning James Rodriguez involvert.
 
En lynhurt counter mot høyre så ballen overgikk mellom Jerome Boateng, Thomas Muller og Rodriguez, før de kom til foten til Ribery på venstre side av området.
 
Franskmannens kryss var ment å plukke ut Robert Lewandowski i midten, men det tok en stor avbøyning fra Navas, og til tross for Sevilla-målvakten David Sorias beste innsats, gikk ballen inn av nærmeste stolpe.
 
Det var tøft på hjemme side, som igjen imponerte på den store scenen etter å ha slått Manchester United ut i forrige runde.