Din handlekurv er tom

Barcelona forutsier årlig inntekt på nesten 900 millioner euro f

Barcelona forutsier at årlige inntekter vil ligge nær 900 millioner euro i denne sesongen, da de kommer nærmere til målet om å bli den første klubben for å bryte 1 milliard euro.
 
Den katalanske klubben annonserte en rekordinntekt på € 708 millioner for sesongen 2016-17 tidligere i år - 13 millioner euro høyere enn de hadde estimert på dette tidspunktet i fjor - som representerte en økning på nesten 88 millioner euro i forrige sesong.
 
President Josep Maria Bartomeu har sagt at han ønsker å nå € 1 mrd i 2021 og den forventede inntektsøkningen på € 189m vil gjøre dette til et veldig realistisk mål.
 
"Styret har godkjent budsjettet for 2017-2018 sesongen," sier talsmann Josep Vives på en pressekonferanse på onsdag. "Dette budsjettet gjenspeiler en forventet rekordinntekt på 897 millioner euro."
 
Barca's kuponger har blitt styrket denne sesongen av den nye skjorte sponsoravtale med Rakuten.
 
Det japanske selskapet overtok fra Qatar Airways som klubbens hovedsponsor om sommeren etter å ha blitt enige om en fireårig avtale som kunne være verdt så mye som € 61,5 per sesong.
 
Nike, Beko og Gillette er blant mange andre sponsorer som jobber med Barca da klubben kontinuerlig søker å vokse sine partnere i alle fire verdenshjørner.
 
I den siste Deloitte Football Money League for 2017, som tok hensyn til regnskap for sesongen 2015-16, var Barca andre, bak Manchester United.
 
Premier League-siden har en inntekt på € 689m, etterfulgt av Barca (€ 620,2m) og Real Madrid (€ 620.1m).