Din handlekurv er tom

Antoine Griezmanns utgivelsesklausul å bli utløst av Barcelona f

Barcelona vil utløse Atletico Madrid videre Antoine Griezmanns 120 millioner euro frigjøringsklausul på fredag Barcelona 18/19 fotballdrakter med trykk.
 
De spanske mesterne "løser de endelige detaljene" og vil betale hele beløpet etter at Atletico Madrid nektet å forhandle, ifølge Luis F. Rojo på Marca.
 
Barcelona håper å få avtale raskt og ønsker å presentere Griezmann søndag før klubben begynner før sesongen trening på mandag.
 
Griezmann kunngjorde i mai at han ville forlate Atletico Madrid om sommeren og ikke klarte å bli med klubben for før sesongen trening på søndag.
 
Rojiblancos har påbegynt disiplinære tiltak mot VM-vinneren, og kunne få ham til å bli borte for hans ikke-show, per Guardian's Sid Lowe.
 
Griezmann er i Ibiza og har jobbet hardt sammen med sin egen personlige trener, så han er i god form for den nye sesongen, ifølge Sports David Salinas.
 
Griezmanns flytte til Barcelona vil avslutte en langvarig overføringssaga. Han var nær å bli med i klubben sommeren 2018, men annonserte at han skulle bo på Atletico i sin beryktede La Decision-dokumentar.
 
Likevel har spekulasjoner over et flytte til Barcelona nektet å gå bort. Atleticos administrerende direktør Gil Marin har sagt at han har "kjent siden mars". Forsiden vil bli med i de katalanske gigantene, per Movistar (h / t Marca).
 
Griezmann vil legge til Barcelonas angrepsmuligheter, noe som gir manager Ernesto Valverde et potensielt valghode med Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Malcom og Philippe Coutinho i truppen.
 
Barcelona vil også håpe Griezmann kan hjelpe klubben til å hylle i UEFA Champions League etter smertefulle nederlag til Roma og Liverpool de siste to sesongene.
 
Likevel vil franske fremover måtte vinne over supportere hvis han forsegler et trekk til Barcelona. Hans avslag på klubben i fjor så ham booed på Camp Nou tilbake i april under Atletico's 2-0 nederlag, per Mark Doyle på Goal.